Zon Industri Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, China

[e-mel dilindungi]

ENEN

Kawasan lagak ngeri

Amirplay

Kawasan lagak ngeri

Kawasan dodgeball

sukan dodgeball asing yang popular dan kami trampolin dalaman melantun penyepaduan sempurna, adalah satu set projek trampolin dalaman yang menyeronokkan, kerjasama dan kompetitif, dan tidak tertakluk kepada sekatan umur, dodgeball kompetitif.


Kawasan dinding labah-labah trampolin

memakai pakaian khas, dengan keanjalan trampolin boleh melekat pada dinding, boleh membuat semua orang ketawa di atas tanah; boleh kumpulan persaingan pasukan yang kuat, yang melompat melekit tinggi


Panjat tebing interaktif

Ia terutamanya terdiri daripada dinding panjat tebing dalaman dan projektor, melalui teknologi penglihatan komputer, membolehkan pengunjung mengalami panjat tebing sambil mengukuhkan interaktiviti dan persaingan, mengucapkan selamat tinggal kepada permainan panjat tebing dalaman yang membosankan, menjadikan permainan lebih sengit dan menarik.


Keselamatan

Kawasan Stunt hendaklah sentiasa mempunyai pengawasan. Penyelia hendaklah memastikan kanak-kanak menggunakan elemen dengan betul.


penyelenggaraan

Kakitangan taman trampolin harus sentiasa menyelenggara dan menguji semua peralatan hiburan, dan ia harus sentiasa diselenggara mengikut kod penyelenggaraan, dan sebarang masalah atau kerosakan yang ditemui harus dibaiki dan diganti tepat pada masanya.

Lihat semua foto
Kenapa pilih kami
  • Penjimatan Bersaing
  • Pasukan Reka Bentuk Dalaman
  • Pemasangan pro
  • Dapatkan bantuan pembiayaan

Adakah anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Kawasan Lompat?

Hubungi:+86-15858526929
Tanya soalan anda
Mata pelajaran yang berkaitan
sila
meninggalkan
mesej
Laman Utama
Produk
E-Mail
Hubungi Kami