Zon Industri Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, China

[e-mel dilindungi]

EN

Kursus ninja

Amirplay

Kursus ninja

Penerangan Produk

Ninja Breakout ialah kawasan berfungsi paling mencabar di taman trampolin, dan konsepnya datang daripada rancangan realiti kompetitif "American Ninja Warrior", yang kini telah berkembang menjadi sukan serba baharu. Projek ini terutamanya mempunyai beg span, pintu gantung, jambatan berjalan, jambatan terapung, gelang tangan, gelang kaki, gelongsor bulatan, bar berayun, simpul tinggi, panjat laras jaring, tali ayunan, rasuk imbangan, tangga dan barangan berfungsi lain, adalah set berlari, melompat, memanjat dan ujian imbangan yang menyeronokkan dan mencabar sebagai salah satu projek kecergasan jenis hiburan


Bagaimana bermain

Pemain melalui berlari, melompat, memanjat, mengimbang dan tindakan lain melalui semua projek secara bergilir-gilir, dan akhirnya mencapai penghujung tekan butang berhenti masa. Pemain terpantas melalui rekod masa akan direkodkan pada papan mata, untuk dicabar oleh pemain lain. Berbilang pemain akan dicabar secara bergilir-gilir dan masa terpendek akan menang.


Kepentingan nilai

Senaman koordinasi seluruh badan, boleh melatih otot dada, otot belakang, otot perut dan kekuatan otot anggota badan. Dalam proses menerobos untuk mendapatkan pelbagai pengalaman seperti keterujaan, kejayaan, kegagalan, dapat memperkayakan perasaan dan pengalaman mereka. Latih keberanian pemain, tingkatkan keyakinan diri dan pemikiran strategik, ketabahan dan keazaman untuk mencapai matlamat. Gunakan hiburan untuk mencapai kecergasan sukan, melatih saiz otot tangan dan kaki yang kuat dan berkuasa, kekuatan fizikal daripada orang biasa.


Petua keselamatan

Menyeret pemain lain semasa pertandingan adalah dilarang.


penyelenggaraan

Kakitangan taman trampolin harus sentiasa menyelenggara dan menguji semua peralatan hiburan, dan ia harus sentiasa diselenggara mengikut kod penyelenggaraan, dan sebarang masalah atau kerosakan yang ditemui harus dibaiki dan diganti tepat pada masanya.

Lihat semua foto
Kenapa pilih kami
  • Penjimatan Bersaing
  • Pasukan Reka Bentuk Dalaman
  • Pemasangan pro
  • Dapatkan bantuan pembiayaan

Adakah anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Kawasan Lompat?

Hubungi:+86-15858526929
Tanya soalan anda
Mata pelajaran yang berkaitan
sila
meninggalkan
mesej