Zon Industri Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, China

[e-mel dilindungi]

EN

Kawasan Lompat Percuma

Amirplay

Kawasan Lompat Percuma

Penerangan Produk

Terutamanya untuk pemula projek dan kanak-kanak, Pemain hanya boleh menyelesaikan penyiapan seperti lompat belakang, lompat duduk dan pergerakan lain, dengan bimbingan jurulatih profesional

Kawasan trampolin percuma, termasuk trampolin senget, platform melantun dan fungsi lain untuk menguji fungsi fizikal orang di udara. Kawasan ini boleh digunakan secara meluas dan boleh digunakan untuk pelbagai aktiviti kumpulan besar seperti permainan ibu bapa-anak, kursus Tai Chi, kursus aktiviti, dll.


Keselamatan

1.Bahan yang boleh dipercayai:  tikar pendaratan yang kuat dan lembut. Kulit PVC  sahkan kepada EN71-2/-3, Buih lembut sahkan kepada GB/T 8332-2008, Spring tahan lasak sahkan kepada GB/T 1222-200

Bahan tidak toksik dan mesra alam. Bahan yang digunakan harus mempunyai tahap kestabilan tertentu untuk mengelakkan penjanaan bahan pencemar akibat perubahan dalam persekitaran luaran, seperti suhu dan kelembapan, semasa operasi taman.

2. Tanda arahan keselamatan taman trampolin, hendaklah diletakkan di pintu masuk dewan trampolin yang mudah dilihat, dan di kawasan aktiviti dalam setiap julat yang sesuai, diletakkan tanda arahan keselamatan.

3. Tepat pada masanya mengingatkan dan menghentikan pemain taman trampolin tidak mematuhi peraturan tingkah laku pencegahan

4.Semua kakitangan, tugas rondaan di seluruh rangkaian taman trampolin, melakukan kerja pembersihan keselamatan dengan baik.


penyelenggaraan

Trampolin memerlukan penyelenggaraan yang kerap, di bahagian bawah dan atas. Operator mesti kerap memeriksa permukaan spring untuk kerosakan. Mata air di bawah trampolin juga perlu diperiksa dengan kerap.

Kakitangan taman trampolin harus sentiasa menyelenggara dan menguji semua peralatan hiburan, dan ia harus sentiasa diselenggara mengikut kod penyelenggaraan, dan sebarang masalah atau kerosakan yang ditemui harus dibaiki dan diganti tepat pada masanya.


Lihat semua foto
Kenapa pilih kami
  • Penjimatan Bersaing
  • Pasukan Reka Bentuk Dalaman
  • Pemasangan pro
  • Dapatkan bantuan pembiayaan

Adakah anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Kawasan Lompat?

Hubungi:+86-15858526929
Tanya soalan anda
Mata pelajaran yang berkaitan
sila
meninggalkan
mesej
Laman Utama
Produk
E-Mail
Hubungi Kami