Zon Industri Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, China

[e-mel dilindungi]

EN

Lubang buih

Amirplay

Lubang buih

Bermain biasa seperti

lompat menegak, flip udara, jatuh ke dalam kolam span, itu adalah ungkapan keren pakar sukan. Selain itu, kolam span juga dilengkapi dengan kawasan panjat tebing, tali pinggang rata berjalan, tali gantung, dan lain-lain, supaya pemain menikmati sepenuhnya keseronokan dan keseronokan jatuh dari udara ke lautan buih.


Keselamatan

Bahan tidak toksik dan mesra alam, mengelakkan penggunaan bahan yang mengandungi formaldehid dan bahan toksik lain. Bahan yang digunakan harus mempunyai tahap kestabilan tertentu untuk mengelakkan penjanaan bahan pencemar akibat perubahan dalam persekitaran luaran, seperti suhu dan kelembapan, semasa operasi taman.

2. Tanda arahan keselamatan taman trampolin, hendaklah diletakkan di pintu masuk dewan trampolin yang mudah dilihat, dan di kawasan aktiviti dalam setiap julat yang sesuai, diletakkan tanda arahan keselamatan.

3. Tepat pada masanya mengingatkan dan menghentikan pemain taman trampolin tidak mematuhi peraturan tingkah laku pencegahan

4.Semua kakitangan, tugas rondaan di seluruh rangkaian taman trampolin, melakukan kerja pembersihan keselamatan dengan baik.

Sebelum memasuki kolam span perlu mengesahkan sama ada terdapat orang di dalam kolam, terutamanya kanak-kanak, perlu menunggu antara satu sama lain di darat sebelum masuk.

Dilarang untuk melompat ke dalam kolam span dalam kedudukan menyelam, sekali kepala ke bawah, sudah terlambat untuk kusyen, sangat berbahaya.


penyelenggaraan

Kolam span sentiasa membersihkan bahagian bawah objek asing, 

Gantikan kiub span yang rosak

Kakitangan taman trampolin harus sentiasa menyelenggara dan menguji semua peralatan hiburan, dan ia harus sentiasa diselenggara mengikut kod penyelenggaraan, dan sebarang masalah atau kerosakan yang ditemui harus dibaiki dan diganti tepat pada masanya.


Lihat semua foto
Kenapa pilih kami
  • Penjimatan Bersaing
  • Pasukan Reka Bentuk Dalaman
  • Pemasangan pro
  • Dapatkan bantuan pembiayaan

Adakah anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Kawasan Lompat?

Hubungi:+86-15858526929
Tanya soalan anda
Mata pelajaran yang berkaitan
sila
meninggalkan
mesej
Laman Utama
Produk
E-Mail
Hubungi Kami