Zon Industri Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, China

[e-mel dilindungi]

ENEN

Soalan Lazim

Amirplay

 • Q

  Bagaimana untuk memulakan taman taman permainan dalaman dan taman trampolin?

  A

  1. Kaji situasi pasaran pengguna tempatan dan trend pembangunan.

  2: Tentukan niat untuk membuka kedai - lokasi - kawasan dan skala pelaburan.

  3: Memuktamadkan skala pelaburan mengikut situasi kedai.

  5: Pemeriksaan lapangan lokasi projek, untuk melakukan penilaian yang komprehensif.

  6: Tentukan kriteria pembelian peralatan.

  7. cari pembekal yang sesuai dan mulakan perancangan reka bentuk tapak.

  8. memahami prosedur dan prosedur import peralatan.

  9. Hiasan tapak, pengangkutan produk, pemasangan.

  Projek taman permainan dalaman dari pemilihan tapak, perolehan peralatan, operasi memerlukan sejumlah besar pelaburan. Kami mencadangkan pelabur akan lebih baik dengan mengikuti keupayaan asas.

  1.sayangkan kanak-kanak, minat permainan kanak-kanak, bisnes pendidikan awal.

  2. Mempunyai tahap keupayaan pelaburan tertentu.

  3. Rasa pemasaran, dengan tahap keupayaan pengurusan tertentu.

  4. Dalam masyarakat setempat mempunyai asas perhubungan sosial yang tertentu.


 • Q

  Berapakah harga taman permainan dalaman anda bagi setiap meter persegi?

  A

  Ini adalah salah satu soalan yang kerap ditanya oleh ramai pelanggan. Mengapa pelanggan bertanya soalan sedemikian, sila lihat di bawah: Untuk taman permainan dalaman kanak-kanak disebabkan oleh keperluan teknologi yang rendah dan ambang kemasukan yang rendah. Dalam tempoh 5 hingga 10 tahun yang lalu, kilang taman permainan lembut tertutup dan taman trampolin bermunculan di seluruh negara. Mengakibatkan persaingan harga yang lemah, begitu banyak kilang kecil mengira harga mengikut meter persegi, tetapi mereka tidak mengambil kira kualiti produk. Terdapat beberapa tahap kualiti bahan mentah. kualiti yang tidak baik masa penggunaannya sangat singkat, terdapat maklum balas selepas jualan yang kerap, seperti ketumpatan span tidak mencukupi, tidak lembut lagi akan menyebabkan masalah selamat semasa kanak-kanak bermain, isu lain ialah kulit PVC haus. Walaupun ibu bapa melihat masalah kualiti seperti itu bagaimana mereka meyakinkan membawa anak-anak datang bermain? Harga adalah berdasarkan apa yang anda inginkan taman yang anda suka, yang selamat, kaya atau murah, miskin.

 • Q

  Mengapa saya perlu memilih syarikat anda sebagai pembekal taman permainan kami?

  A

  1. Barisan pengeluaran kami bermula dari tahun 2006, kami telah berpengalaman dan barisan pengeluaran yang stabil.

  2.10 tahun pengalaman jualan luar negara, profesional dalam produk dan jualan luar negara. Selesaikan dan balas semua soalan anda tepat pada masanya.

  3. Kami mempunyai pasukan penghantaran dan ejen untuk perkhidmatan logistik untuk membantu anda mengendalikan prosedur import.

  4. Pasukan reka bentuk profesional, yang paling kurang mengetahui trend taman permainan baharu untuk menjadikan taman impian anda menjadi kenyataan.

  5. Pasukan pemasangan profesional, tawarkan panduan pemasangan percuma atau terbang ke negara anda untuk menyelesaikan pemasangan taman permainan.

  6. Kami mempunyai sistem operasi dan pengurusan untuk membantu anda mengendalikan taman anda dan membuat lebih banyak keuntungan.


 • Q

  Adakah anda perlu mengenakan bayaran secara berasingan untuk reka bentuk? Bolehkah saya mendapatkan bayaran balik jika saya tidak berpuas hati?

  A

  J: Reka bentuk bukan caj yang berasingan, kami akan memberikan anda lakaran kasar reka bentuk mengikut tapak, memainkan fungsi dan permintaan idea, dan mengubah suainya sehingga anda berpuas hati, dan kemudian memberikannya kepada kilang untuk membuat sebut harga, dan kemudian membuat pesanan untuk pembayaran, jadi tidak akan tidak berpuas hati dengan keadaan bayaran balik, anda boleh yakin bahawa perundingan.

 • Q

  Adakah anda menghantar ke Malta, Libya, Mesir... dll?

  A

  Soalan ini sering ditanya oleh beberapa pelanggan yang baru mengenali padang peralatan permainan kanak-kanak. Kami mempunyai perkhidmatan penghantaran dan logistik profesional yang tersedia secara global menawarkan perkhidmatan penghantaran lengkap sehenti. Dan kami bukan sahaja pengeluar produk juga berpengalaman dalam perkhidmatan import & eksport.

 • Q

  Apakah harga produk anda?

  A

  Apabila datang ke harga taman permainan kanak-kanak dalaman, ia bukan jawapan mudah tentang berapa kosnya.

  Bagi kebanyakan peralatan taman permainan kanak-kanak dalaman adalah reka bentuk projek yang disesuaikan mengikut ukuran tapak anda, kos adalah berdasarkan fungsi permainan.

 • Q

  Apakah faktor yang perlu dipertimbangkan dalam pembelian?

  A

  1.Harga

  Bajet yang diperuntukkan untuk pembelian peralatan hiburan adalah faktor penting dalam menentukan pemilihan peralatan. Adalah penting untuk merancang pembelian peralatan taman hiburan dengan cara yang munasabah, memastikan bajet membolehkan gabungan peralatan yang memenuhi keperluan taman. Oleh itu, adalah perlu untuk memperuntukkan bajet dengan bijak.

  2.Pengilang Peralatan

  Selepas membeli peralatan, terdapat kos tambahan yang terlibat seperti pengangkutan, pemasangan, semakan, dan penyelenggaraan. Kos ini boleh memberi kesan ketara kepada perbelanjaan keseluruhan. Melainkan pemaju taman hiburan mempunyai sumber untuk menyelaraskan dengan pembekal perkhidmatan bekalan peralatan hiburan berbilang, adalah disyorkan untuk memilih pengeluar peralatan yang bereputasi dengan pengalaman pengeluaran yang luas. Ini memastikan kelengkapan kelengkapan dan kestabilan kualitinya.


 • Q

  Apakah yang perlu dipertimbangkan untuk peralatan permainan borong?

  A

  1. perlindungan alam sekitar peralatan 

  Dewasa ini, ibu bapa sangat prihatin terhadap alam sekitar. Jika peralatan hiburan borong tidak dapat memenuhi keperluan perlindungan alam sekitar, peralatan jenis ini sering tidak dapat memenuhi ibu bapa, jadi apabila perniagaan tidak begitu baik. Pada masa yang sama untuk memenuhi keperluan perlindungan alam sekitar, keselamatan peralatan juga harus dipertimbangkan dengan sangat serius, peralatan tidak boleh mempunyai bahan keras, supaya tidak ada masalah keselamatan dalam proses penggunaan. 

  2. Pelbagai jenis 

  Dalam proses operasi, sering memerlukan sejumlah besar peralatan, jadi jika anda boleh menyelesaikan sehenti borong, bukan sahaja sangat mudah, tetapi juga menduduki kelebihan yang tinggi dalam harga. Dan dalam borong sebenar juga perlu memberi perhatian kepada peralatan khusus untuk berfungsi sepenuhnya, diiktiraf secara meluas oleh orang ramai, peralatan permainan dipasang untuk menarik lebih ramai kanak-kanak untuk hiburan.

 • Q

  Apakah tempat yang sesuai untuk sistem permainan dalaman?

  A
  Sekolah, tadika, taman, vila, taman, daerah hartanah, taman permainan, istana juvana, pusat membeli-belah, pasar raya, jalan komersial dan jenis tempat dalaman dan luaran yang lain
 • Q

  Apa yang perlu dipertimbangkan sebelum membuka istana nakal dalaman di pusat membeli-belah?

  A

  1. trafik kaki pusat membeli-belah adalah bagaimana, pusat membeli-belah pada akhirnya biasanya berapa banyak trafik kaki? 

  2. tapak pusat membeli-belah dan jarak import dan eksport pusat membeli-belah tidak agak dekat atau cara lencongan? 

  3.jenis pilihan istana nakal bukan sekarang lebih kepada jenis gaya kanak-kanak? 

  4. tempat itu tiada ruang pembangunan lewat, jika Allahyarham tidak kerap mengemas kini perkara baharu? 

  5. sewa pusat membeli-belah dan pengurusan kakitangan adalah profesional?

 • Q

  Apakah keperluan teknikal istana nakal

  A

  Terdapat terutamanya perkara berikut: 

  1. Penutup bersih: alat anyaman tali nilon berkekuatan tinggi, kekuatan tinggi, fungsi insurans yang baik selaras dengan norma; 

  2. Tiub tergalvani: tiub buluh tergalvani, selaras dengan norma domestik 

  3. Pengisian: kapas mutiara berketumpatan tinggi, bahan berganda span, nipis dan tebal ≥ 6mm 

  4. Kulit; mudah dibersihkan, mulur, kalis api 

  5. Produk plastik: warna cerah, kuasa anti-ultraviolet (UV) untuk mencapai 8, selaras dengan spesifikasi gred farmaseutikal, kuasa anti-statik yang kuat, insurans dan perlindungan alam sekitar, rintangan cuaca yang baik, kekuatan tinggi 

  6. Tikar lantai: span buih EVA berketumpatan tinggi, tidak berbau dan mesra alam.

 • Q

  Adakah terdapat zon permainan dalaman untuk orang dewasa?

  A

  Ya, taman trampolin yang besar adalah, tanpa mengira tempat, tanpa mengira umur, hiburan novel, kegembiraan dan keseronokan, kecergasan, hiburan dan melegakan tekanan. Oleh ramai orang dewasa seperti.

sila
meninggalkan
mesej
Laman Utama
Produk
E-Mail
Hubungi Kami