Zon Industri Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, China

[e-mel dilindungi]

EN

Terokai Projek Play

Amirplay

projek permainan meneroka kanak-kanak

Latihan perkembangan kanak-kanak direka mengikut ciri-ciri kanak-kanak, melalui gabungan tiga dimensi saintifik untuk membentuk generasi baru pusat aktiviti kanak-kanak untuk keseronokan, sukan, pendidikan, kecergasan secara keseluruhan. Sebilangan besar kanak-kanak suka menggerudi, memanjat, meluncur, berguling, goncang, ayunan, lompat, goncang, dan kebanyakan jenis latihan perkembangan kanak-kanak ini terdiri daripada melintasi projek, yang ditubuhkan di ruang menegak dan membina pelbagai kesukaran yang berbeza, tahap yang sangat menarik, supaya kanak-kanak mengalami pendakian altitud tinggi, merasai keseronokan melintasi halangan. Asah kehendak kanak-kanak, cabar diri dan rangsang kawasan pembangunan kanak-kanak yang berpotensi. Terutamanya sesuai untuk kanak-kanak dan remaja berumur 4-15 tahun.


Keselamatan

Pastikan produk adalah kemasan yang sempurna tanpa sebarang objek tajam, objek keras dan lain-lain yang boleh mendatangkan mudarat kepada kanak-kanak.

Memanjat dan memaksa menarik jaring pelindung adalah dilarang.


Senarai semakan tetap keselamatan

sama ada saluran keselamatan dan saluran api terbuka. 

tiada pengumpulan serpihan yang mudah terbakar dan meletup.

 sama ada terdapat bahaya kebakaran di sekeliling, jangan letak pendiangan, pemanas elektrik dan peralatan pemanas lain di sebelah peralatan permainan kanak-kanak.

sama ada pendawaian peralatan elektrifikasi adalah penuaan, masalah potensi litar pintas.

Keperluan keselamatan lain, peralatan hiburan harus ditetapkan tanda keselamatan di tempat yang diperlukan dan kedudukan yang menarik perhatian. Papan tanda keselamatan terbahagi kepada empat jenis, seperti papan tanda larangan (merah), papan tanda amaran (kuning), papan tanda arahan (biru), papan tanda segera (hijau). 


penyelenggaraan

Pertama sekali, mesti memastikan peralatan itu sendiri bersih dan kemas, sama ada terdapat serpihan atau habuk di dalam dan di bahagian bawah peralatan, jika ada, sila tanggalkan. 

Pada cuaca sejuk, bahagian plastik perlu diperiksa sama ada penuaan dan patah.

Peralatan elektrik hendaklah sentiasa menyemak sama ada pelincir perlu ditambah atau diganti, terutamanya sistem tekanan minyak secara langsung boleh menjejaskan operasi normal peralatan, dan sistem tekanan udara harus memeriksa sama ada pemampat udara dan lubang masuk dan keluar silinder disekat. 

Peralatan elektrik memberi perhatian pada aspek pendawaian, mesti berkeras melakukan pemeriksaan litar mingguan, menggantikan bahagian penuaan dan pendawaian, menyelesaikan bahaya keselamatan. 

                       

Lihat semua foto
Kenapa pilih kami
  • Penjimatan Bersaing
  • Pasukan Reka Bentuk Dalaman
  • Pemasangan pro
  • Dapatkan bantuan pembiayaan

Adakah anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Kawasan Lompat?

Hubungi:+86-15858526929
Tanya soalan anda
Mata pelajaran yang berkaitan
sila
meninggalkan
mesej
Laman Utama
Produk
E-Mail
Hubungi Kami