Zon Industri Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Zhejiang, China

[e-mel dilindungi]

EN

Kawasan Permainan Trampolin

Amirplay

Kawasan permainan trampolin kanak-kanak

Trampolin melatih keupayaan dan keseimbangan pergerakan seluruh badan, dan trampolin menggalakkan perkembangan tulang, meningkatkan keupayaan motor kanak-kanak dan koordinasi keseimbangan, menggalakkan peredaran darah seluruh badan, meningkatkan imuniti, senaman otot kaki, sistem keseimbangan cerebellar dan perkembangan sistem saraf otak.


Keselamatan

Pastikan produk adalah kemasan yang sempurna tanpa sebarang objek tajam, objek keras dan lain-lain yang boleh mendatangkan mudarat kepada kanak-kanak.

Memanjat dan memaksa menarik jaring pelindung adalah dilarang.


Senarai semakan tetap keselamatan

sama ada saluran keselamatan dan saluran api terbuka. 

tiada pengumpulan serpihan yang mudah terbakar dan meletup.

 sama ada terdapat bahaya kebakaran di sekeliling, jangan letak pendiangan, pemanas elektrik dan peralatan pemanas lain di sebelah peralatan permainan kanak-kanak.

sama ada pendawaian peralatan elektrifikasi adalah penuaan, masalah potensi litar pintas.

Keperluan keselamatan lain, peralatan hiburan harus ditetapkan tanda keselamatan di tempat yang diperlukan dan kedudukan yang menarik perhatian. Papan tanda keselamatan terbahagi kepada empat jenis, seperti papan tanda larangan (merah), papan tanda amaran (kuning), papan tanda arahan (biru), papan tanda segera (hijau). 


penyelenggaraan

Pertama sekali, mesti memastikan peralatan itu sendiri bersih dan kemas, sama ada terdapat serpihan atau habuk di dalam dan di bahagian bawah peralatan, jika ada, sila tanggalkan. 

Pada cuaca sejuk, bahagian plastik perlu diperiksa sama ada penuaan dan patah.

Peralatan elektrik hendaklah sentiasa menyemak sama ada pelincir perlu ditambah atau diganti, terutamanya sistem tekanan minyak secara langsung boleh menjejaskan operasi normal peralatan, dan sistem tekanan udara harus memeriksa sama ada pemampat udara dan lubang masuk dan keluar silinder disekat. 

Peralatan elektrik memberi perhatian pada aspek pendawaian, mesti berkeras melakukan pemeriksaan litar mingguan, menggantikan bahagian penuaan dan pendawaian, menyelesaikan bahaya keselamatan. 

                       

Lihat semua foto
Kenapa pilih kami
  • Penjimatan Bersaing
  • Pasukan Reka Bentuk Dalaman
  • Pemasangan pro
  • Dapatkan bantuan pembiayaan

Adakah anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Kawasan Lompat?

Hubungi:+86-15858526929
Tanya soalan anda
Mata pelajaran yang berkaitan
sila
meninggalkan
mesej
Laman Utama
Produk
E-Mail
Hubungi Kami